Prognoze! Dzimšanas datuma pēdējais cipars paredzēs jūsu nākotni uz 5 gadiem. Īpaši svarīgs ir 2024. gads

Dzimšanas datuma pēdējais cipars precīzi paredzēs jūsu nākotni uz 5 gadiem. Īpaši svarīgs ir 2024. gads – tas ar kodu 8 ir naudas kanāls.
Pārliecinieties paši!

Numeroloģijā nenozīmīgu detaļu nav. Vismazākais mainīgais var atstāt milzīgu ietekmi uz noteiktu periodu un pat pavērst cilvēka visu dzīvi citā gultnē.

Iespējams, esat ievērojuši, ka, ņemot citu vārdu vai mainot uzvārdu, cilvēka personība iegūst citas iezīmes: mainās raksturs, ieradumi; parādās īpatnības, kas nekad nav devušas ziņas par sevi agrāk.

Nu ko lai saka par tādiem faktoriem kā skaitļi dzimšanas datumā: tas ir pirmkods, kurā ir tonnām informācijas par mums, kaut kas līdzīgs DNS ķēdei, ko zinātnieki vēl nav iemācījušies atšifrēt līdz galam! (Atšķirībā no numerologiem ar viņu sīkākajiem mūsu dzimšanas datuma atšifrējumiem).

Šodien runāsim par to, kā ar numeroloģijas palīdzību var ne tikai atklāt pilnīgu informāciju par sevi, bet arī prognozēt tuvāko nākotni.
Informāciju par to var ņemt, veicot vairākas vienkāršas manipulācijas ar dzimšanas datuma pēdējo ciparu.

Kas tieši ir jādara, lai to izdarītu, es pastāstīšu gavēņa beigās, bet pagaidām ķersimies pie atšifrējumiem. Lai to izdarītu, ņemiet dzimšanas gadu, paskatieties, kurš cipars ir pēdējais un atrodiet tā aprakstu sarakstā zemāk. Prognoze norādīta 5 tuvākajiem gadiem.

0 – polaritāte: viss vai nekas

Periods paies ar devīzi “ko izstaro, to arī saņem”. Dzīve jums būs savdabīgs spogulis, kas atspoguļos iekšējo stāvokli. Ja jūs mīlat sevi un pasauli apkārt, visas jūsu personības stiprākās un resursu puses izpaudīsies par visiem 100 procentiem.

Bet, ja jūs dzīvosiet tumsonības un kaisles enerģijās, jūs riskēsiet zaudēt visu, kas ir.

1 — kundzība: karaliene vīriešu pasaulē

Periods ritēs spēcīgu vīrišķo enerģiju vadīts. Neatsakieties no vīriešu palīdzības un aizbildniecības, īpaši, ja strādāsiet ar vīriešiem vai būsiet viņu pakļautībā. Jūs esat tas magnēts, pie kura tiek pievilkti labākie resursi no vīriešiem: finansiālā palīdzība, dāvanas, uzmanība.

Tomēr neaizmirstiet, ka neizrādīsieties videi draudzīgi — gaidiet nūjas riteņos. No kā? No tiem pašiem vīriešiem!

2 — maģija: izpausme, dziedniecība, vēlmju piepildījums

Maģijas enerģija un priesterienes spēks vadīs un noteiks nākamos 5 gadus. Ieklausieties noslēpumos, iemācieties pamanīt un saprast Visuma sūtītās zīmes.

Šajā periodā atradīsiet gara biedrenes, spēcīgas sievietes, kas pamācīs un atbalstīs.

Centieties šo periodu nodzīvot labklājības enerģijā, citādi riskējat zaudēt draudzenes un pārvērst līdzgaitnieces par sāncensēm.

3 — mūza: māksla, iedvesma, jaunrade

Piedalieties radošumā, uzpūtiet sevī kreatīvu dzirksti. Tieši caur daiļradi jūs izpaudīsieties kā personība; tieši caur to jums nāks citi labumi: nauda, atzīšanās, mīlestība, draudzība.

Atmetīsiet šo ceļu, – riskējat zaudēt izdevīgas iespējas un svarīgus cilvēkus.

4 — ezotērika: Visuma un sevis paša izzināšana

Rahu enerģija ir tas, kas aizvedīs jūs līdzi šajā laika posmā. Kas ir Rahu? Karma, tumsa, kas absorbē gaismu, atmaksa par pārkāpumiem.

Lai gūtu labus ienākumus, iemaksājiet likmi intelektuālam darbam. Ja spersiet soli uz Visuma un savas dvēseles likumu izzināšanas ceļa, pievērsīsieties garīgajām praksēm, ezotērikas studijām un sevis pilnveidošanai, periods paies gludi un pārpilnībā.

Lasi vēl: Bumeranga likums darbojas: vīramāte darīja visu, lai šķirtu mani no vīra, bet tagad lūdz pie viņa atgriezties.

Ja dzīvosiet šo laiku neekoloģiski, gatavojieties lieliem zaudējumiem un smagam fiziskam darbam.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment